Game Over: Blizzard herpakt zich met BlizzCon 2019

Zit je al klaar voor een nieuwe editie van de Game Over podcast? Dat is mooi, want ook deze keer hebben we weer genoeg te bespreken. Blizzard heeft zich na het debacle van vorig jaar weer een beetje herpakt met de meest recente editie van BlizzCon. Overwatch 2, Diablo 4 en World of Warcraft: Shadowlands zijn onder meer aangekondigd tijdens het evenement. Ondertussen heeft Nintendo plannen om dan eindelijk Mario Kart Tour te voorzien van een multiplayer, waarvan de bèta binnenkort van start gaat. Ook zijn de Xbox Games With Gold en PlayStation Plus-games bekendgemaakt.

Voor de tiende editie van de podcast schuiven Delano, Claudia en Patrick aan.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?