Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Baby Sonic strijdt om schattigheid tegen Baby Yoda

Komende week verlaten we 2019 en stappen we vol goede moed 2020 binnen. De podcast van deze week staat dan ook in het teken van de laatste loodjes van dit jaar. Daarnaast bespreken we ook de komst van Baby Sonic in de nieuwe Sonic the Hedgehog-film, zijn de gratis games voor Google Stadia Pro-abonnees van januari bekendgemaakt en passeert ook het gerucht rondom de PlayStation 5 launch titels die niet cross generation te spelen zijn de revue.

Deze laatste editie van het jaar komen Delano, Claudia en Patrick tezamen om het nieuws en hun visie daarop met je door te nemen.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?