Check hier alle E3 2021-content

Game Over: Ash eindelijk Pokémon Meester

Deze week in de Game Over-podcast bespreken we onder andere de gamelauncher van Rockstar die is aangekondigd. Het is de zoveelste uitgever die met haar eigen gamelauncher komt. Als je de launcher installeert krijg je Grand Theft Auto: San Andreas er gratis bij, maar of we daar nu echt op zitten te wachten? Verder mag Ash zich eindelijk Pokémon Meester noemen. Ash Ketchum, uit Pallet Town, heeft na 22 jaar eindelijk een Pokémon League-toernooi gewonnen. Op het internet gaan er nu geruchten rond dat er wel eens het einde van de serie kan komen met Ash en zijn gele Pokémon-vriend Pikachu in de hoofdrol. Wat vinden we daar nu van?

Patrick is deze week in Londen voor een trip van Omen, daarom schuift deze week Rudy aan en wordt hij vergezeld door Delano en Claudia.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?