Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Game Over: Aflevering #9: PlayStation, Halo Infinite & Fortnite

Een nieuwe week vol met nieuws geeft weer genoeg potentiële gespreksstof voor Bram, Claudia en Patrick. Zo werkt PlayStation bijvoorbeeld aan een Game Pass-tegenhanger, wordt er volop gesproken over de campaign van Halo Infinite, bespreekt het drietal ook de derde chapter van Fortnite dat aanstaande is en zijn er twijfels over de kant waar EA met Battlefield naar toe wilt. Ga er dus maar lekker voor zitten en geniet van een nieuwe podcast.

De Game Over Podcast is iedere maandag live bij te wonen om 20:00 op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?