Game Over: Aflevering #7 - Battlefield 2042, Blizzard en Minecraft

Bram, Claudia en Evelien hebben de koppen bij elkaar gestoken voor een nieuwe aflevering van de Game Over podcast. Met zijn drieën gaan ze over het nieuws van de afgelopen week. Zo wordt er onder meer gesproken over de zaken rond Activision met Xbox die de relatie evalueert en ook PlayStation die de reactie van Blizzard afkeurt. Daarnaast hebben ze het over Battlefield 2042 die slecht wordt beoordeeld op Steam en deel 2 van de  Caves & Cliffs update die naar Minecraft komt. Je kunt de aflevering hieronder terugkijken.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?