Game Over: Aflevering #6 - Forza, Halo en Among Us

In deze nieuwe aflevering van de Game Over podcast bespreken Bram, Jolien en Patrick het nieuws van afgelopen week. Ze hebben het onder andere over hoe Forza Horizon 5 uit de startblokken is geschoten en meteen een record heeft gepakt. Daarnaast praten ze over de nieuwe rollen die nu in Among Us zitten en de Halo Infinite multiplayer, die nu in bèta te spelen is.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?