Game Over: Aflevering 2 - Animal Crossing, FIFA en Pokémon

Rudy, Claudia en Jolien hebben zich verzameld voor de tweede aflevering van de Game Over podcast. Het illustere trio praat je weer helemaal bij over het game nieuws van de afgelopen week. Zo wordt er onder meer gesproken over de Happy Home Paradise uitbreiding voor Animal Crossing: New Horizons, liggen EA en FIFA met elkaar in de clinch en worden Claudia en Rudy het niet eens over de exp. share in de Pokémon Diamond en Pearl remakes. Je kunt de aflevering hieronder terugkijken.

De Game Over podcast is iedere maandag vanaf 20:00 uur live te zien op ons Twitchkanaal.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?