Game Over: Aflevering 1 - GTA, Pokémon en PlayStation

Ruim twee jaar hebben wij de Game Over podcast gemaakt en al die tijd in min of meer dezelfde vorm. We vonden het tijd voor vernieuwing en dus is de Game Over podcast vanaf nu live te bekijken op Twitch. De eerste aflevering van Game Over Live heeft inmiddels plaatsgevonden. Patrick neemt samen met Eilish en Evelien het nieuws van de afgelopen week door. Zij hebben het onder meer over het ontbreken van een open wereld in Pokémon Legends Arceus, de bijzondere uitspraken van Jim Ryan van PlayStation, de terugkeer van Layers of Fear en de officiële aankondiging van Grand Theft Auto: The Trilogy. Kijk de podcast hier terug.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?