Psychonauts 2

  • Ontwikkelaar Double Fine Productions
  • Eerste releasedatum 25 augustus 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score

Game Over: #98 - De week van Call of Duty, Psychonauts 2 en vuurdoop van Evelien

Na een korte zomerbreak zijn we weer terug met een fonkelnieuwe Game Over podcast. In deze podcast schuiven Rudy, Bram en nieuwkomer Evelien aan de virtuele tafel en wordt het gamenieuws van afgelopen week besproken. Zo bespreken we Psychonauts 2, gaan we in discussie over een nieuwe Call of Duty en krijgen we een Pokémon als cadeautje van Rudy. Kortom een bomvolle aflevering, dus ram snel op de playknop hieronder. En oja, volgende week zijn we gewoon weer terug op het gebruikelijke tijdstip van 10 uur 's ochtends.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?