Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Game Over: #97 - De week van EA Play 2021

Het is weer zondagochtend en dat betekent een nieuwe Game Over. Nummer 97 om precies te zijn, die hoofdzakelijk in het teken staat van de EA Play van 2021. Tijdens deze livestream zagen we onder andere gameplaybeelden van Battlefield 2042 voorbijkomen. En de nieuwe Dead Space werd onthuld. Had onze Bram toch gelijk, een paar podcasts geleden! Verder in Game Over vandaag: Netflix heeft bevestigd dat zij zich gaan richten op games. Mobiele games om precies te zijn. En tot slot: Blizzard is aangeklaagd voor seksuele intimidatie binnen het bedrijf. Hoe kijken de redacteuren van Gameliner naar die gebeurtenis? Deze week voeren Delano, Rudy en Patrick het wekelijkse gesprek. Het is Delano zijn aller laatste Game Over-podcast, aangezien hij na vandaag afscheid neemt van de Gameliner-redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?