Pokémon Unite

  • Ontwikkelaar The Pokémon Company International
  • Eerste releasedatum 21 juli 2021
  • Platformen Mobile, Nintendo Switch
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

Game Over: #96 - A wild Steam Deck appeared

Game Over nummero 96 staat voor je klaar en de 100ste editie is al in zicht! Vandaag is de podcast wederom gevuld met uiteenlopende onderwerpen. Het hoogtepunt van deze week was de onthulling van Valve's draagbare systeem, beter bekend als Steam Deck. Verder in Game Over vandaag komt Pokémon Unite ter sprake. Of zoals Rudy het uitspreekt: Uni-té. De nieuwe MOBA-game waarin Pokémon de hoofdrol spelen is over een aantal dagen beschikbaar. En we hebben aanleiding om te geloven dat Netflix games gaat ontwikkelen voor de game-industrie; de streamingdienst heeft Oculus content Vice President Mike Verdu aan hun team toegevoegd als hoofd van de game development afdeling. Deze editie voeren Delano, Rudy en Eilish het wekelijkse gesprek.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?