eFootball

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum Herfst 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Game Over: #95 - De deceptie genaamd: Nintendo Switch OLED

Na jaren gissen en speculeren was het eindelijk zover: De Nintendo Switch Pro is aangekondigd door de Japanse gamegigant, maar dan onder de noemer Nintendo Switch OLED. De fans waren minder enthousiast en reageerden furieus op het nieuwe model. De term 'deceptie' is daarom goed op zijn plaats. Verder in Game Over vandaag: een nieuwe Assassin's Creed game is aangekondigd. Waar een aankondiging is, zijn meningen. En waar twee weken geleden FIFA onder de aandacht kwam, is het deze week de beurt aan PES 2022; deze game wordt misschien wel een free-to-play. Althans, dat is het gerucht. Deze editie voeren Delano, Claudia en Bram het wekelijkse gesprek.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?