Game Over: #94 - Keert Dead Space terug?

Deze editie van Game Over is een bijzondere; vandaag geen drie, maar twee redacteuren die het wekelijkse gesprek over het gamenieuws voeren. Een zwart-op-wit vastgelegde samenwerking tussen Kojima Productions en Xbox volgt waarschijnlijk snel. Indie-ontwikkelaars zijn niet blij met PlayStation en uitte onlangs veel kritiek. Verder in Game Over vandaag gaat het over de geruchtenmolen van Dead Space; die draait weer op volle toeren nadat het YouTube-kanaal van de game voorzien werd van een spontane update. De PlayStation Plus en Xbox Gold-games voor de maand juli zijn inmiddels bekend gemaakt en een oud vertrouwd gezicht laat zich weer eens zien; Conker keert weer even terug in de schijnwerpers. Dat en veel meer wordt vandaag besproken door het magistrale duo: Bram en Eilish.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?