Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Game Over: #93 - Cyberpunk 2077 terug naar de PlayStation-store

Ook in de 93ste editie van Game Over is er aan zout geen tekort. Cyberpunk2077 keert terug naar de PlayStation-store, maar Sony zelf is sceptisch. Er zijn details van FIFA 2022 gelekt, Een FIFA-leaker op Twitter deelde onlangs wat informatie over de intrede van iconische spelers en een nieuwe gamemodus. En Electronic Arts heeft de afgelopen week haar fans lekker gemaakt; zij onthullen binnenkort een de 'wederopstanding' van een oude gameserie. Deze week voeren oudgediende van de podcast Delano, Claudia en Bram het wekelijkse gesprek.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?