Game Over: #92 - Terugblik op de E3

Vorige week was er geen Game Over in verband met de E3, maar deze week is de podcast terug van weggeweest. Het mag geen verrassing wezen dat deze editie in het teken staat van de gedane aankondigingen. Ofwel, een terugblik op die E3. Zo komen onder andere Tiny Tina Wonderlands, Elden Ring, Jurassic World Evolution en PAYDAY 3 voorbij. Niemand minder dan Rudy, Eilish en Claudia blikken met elkaar terug op de E3 van 2021.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?