Check hier alle E3 2021-content

New World

  • Ontwikkelaar Amazon Games
  • Eerste releasedatum 31 augustus 2021
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Game Over: #89 - MMORPG New World nu al in zwaar weer

Jouw mooie zondag start natuurlijk met de 89ste editie van Game Over. De eerste grote verandering aan Overwatch 2 is bekendgemaakt. De multiplayer-shooter maakt een verandering in de teamgrootte. NBA 2K21is de nieuwe gratis Epic Games Store-game van de week. Deep Silver heeft aangekondigd dat ze een oude gamestudio nieuw leven in blazen. Free Radical Design, onder andere bekend van de game TimeSplitters, is na jaren weer terug om aan de slag te gaan met een nieuw project van Deep Silver. De datum en partners van Summer Game Fest zijn bekendgemaakt. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, vindt de aftrap van de festiviteiten voor de start van de zomer plaats. New World wordt mogelijk toch niet zo tof als van te voren wordt gedacht;het gerucht gaat dat deze MMORPG pay-to-win mictrotranscations zal bevatten. En de nieuwe Xbox Game Pass-games wordt binnenkort uitgebreid met nieuwe games. Deze week voeren Delano, Bram en Patrick het wekelijkse gesprek aan de virtuele tafel. En spoiler: de podcast zit weer vol met zout.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?