Check hier alle E3 2021-content

Resident Evil Village

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 7 mei 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score

Game Over: #87 - De positie van Xbox, PlayStation en Stadia

In nummer 87 van de wekelijkse Game Over komen de positie van Xbox, PlayStation en Stadia allemaal aan bod. De Gamepass van is de afgelopen week opnieuw aangevuld met nieuwe titels; FIFA 21, Psychonauts en meer titels zijn onderweg naar het Netflix van Xbox. Minder interessant waren de PlayStation Now-games van mei, waar Sony mee op de proppen komt. De aankondiging dat zij samen gaan samenwerken met de chatapp Discord wordt wel als 'interessant' ervaren door de aanwezige redacteuren. Het schip genaamd Google Stadia lijkt opnieuw te gaan zinken; de videpresident verlaat namelijk het bedrijf. Wat betekent dat voor de service? Dat is nog maar de vraag. In de Game Over-spotlight van deze week staat Resident Evil Village. Bram ging er de afgelopen week mee aan de slag en omschrijft de game als een ideale mix van actie en horror. Deze week is Delano terug van weggeweest. Samen met Bram en Eilish wordt het wekelijkse gesprek aan de virtuele tafel voortgezet.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?