New Pokémon Snap

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 30 april 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Simulatie
  • Gameliner score

Game Over: #86 - De week van Pokémon, Mario en Monster Hunter Rise

De 86ste editie van onze wekelijkse podcast zit weer bomvol nieuwtjes uit de game-industrie, die jij wellicht hebt gemist. Geen zorgen, want de meest toonaangevende nieuwtjes komen weer voorbij. Het was een week die vooral in het teken leek te staan van Nintendo. Met de lancering van New Pokémon Snap stonden zij deze week in het middelpunt. Patrick, een oudgediende van de franchise, is zowaar al aan de slag geweest en heeft inmiddels al wat plaatjes geschoten. Daar vertelt hij meer over in de podcast. Verder behaald de Hunter Rise een mijlpaal; de game is inmiddels al zes miljoen keer verkocht. Super Mario Party, dé party-game die inmiddels al twee jaar uit is, kreeg deze week plotseling online support. Wat gebeurt daar? Patrick, Claudia en Bram lijken er ook weinig van te begrijpen, terwijl zij aan de virtuele tafel het wekelijkse gesprek voeren. Trek je stoelriemen strak want het belooft een volle podcast te worden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?