Game Over: #85: Vaarwel Jeff

Het is weer zondag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Game Over! Deze week neemt Rudy de plek van Delano over en bespreekt hij samen met Claudia en Bram het nieuws van afgelopen week! Zo breidt Dice flink uit, nemen we afscheid van een legende binnen Blizzard en mogen we nog een grote studio verwelkomen op de E3 2021!

Deze week zitten Rudy, Bram en Claudia voor je aan de virtuele tafel.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?