New Pokémon Snap

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 30 april 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Simulatie
  • Gameliner score

Game Over: #84 - Erop of eronder voor New Pokémon Snap

Het was een week waarin veel gebeurde, maar de ogen van de redacteuren vooral de kant op keken van New Pokémon Snap. Innovatief in tijden van haar debuut op de Nintendo 64, maar slaagt het concept ook op de laatste generatie Nintendo-console: De Switch? Dat is misschien wel de meest relevante vraag. Daarnaast spraken de tafelgasten over de langsgekomen Nintendo Indie-presentatie, en werd er onder andere gespeculeerd over de toekomst van de F1-franchise.

Deze week zitten Delano, Bram, Huub en Claudia voor je aan de virtuele tafel.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?