Game Over: #83 - De wederopstanding van de E3

Het was een bijzonder rustig week, want zoveel spannends was er niet te melden concluderen de Game Over-deelnemers van deze week. Toch hebben zij ook deze week gepoogd de creme de la creme, oftewel het neusje van de zalm, eruit te pikken voor een volwassen gesprek. Deze week zijn er helaas weer wat games uitgesteld, maar zijn er ook wat leuke dingen om naar uit te kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de E3 van 2021? Dat zet gamers natuurlijk weer aan het denken. Vandaag zitten Rudy, Huub en Eilish aan de virtuele tafel.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?