Game Over: #81 - ID@Xbox & The Future Game Show

Het is zondag en dat betekent een nieuw Game Over! Terwijl jij nog even moet wenen aan de zomertijd, kun je rustig luisteren naar wat de redacteuren van Gameliner deze week te vertellen hebben over de game-industrie. Deze week centraal in de podcast: de ID@Xbox-presentatie en The Future Game Show. Wie denkt dat dit twee lichte onderwerpen zijn heeft het mis, want er worden maar liefst 35 game-analyses worden om je oren gesmeten deze week. De een uiteraard koter dan de ander. Doe de stoelriemen alvast goed vast, want het belooft een turbulente ervaring te worden.

Deze week zitten Delano, Claudia en Bram aan de virtuele tafel.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?