Game Over: #80 - Gratis games en ander controversieel nieuws

Tijdens alweer de tachtigste editie van onze Game Over podcast bespreken onze redactieleden een aantal wel hele controversiële nieuwtjes die de afgelopen week hebben plaatsgevonden. Zo komt de ontslaggolf bij Activision Blizzard voorbij, maar ook de ontwikkeling van Dying Light 2 en het ontzettend hoge crowdfundingbedrag dat Star Citizen heeft opgehaald. Daarnaast komen ook de nieuwe Game Pass games en de gratis games van Sony PlayStation aan bod. Tot slot horen we ook nog hoe Bram's ervaring met DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two is geweest.

Voor deze editie zitten Delano, Bram en Rudy met elkaar om de virtuele tafel.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?