Check hier alle E3 2021-content

Game Over: #79 - Microthesda

Het is weer zondag dus dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe aflevering van Game Over! Na de intense aflevering van vorige week pakken Delano, Huub en Eilish het deze week iets rustiger aan. Deze week stond helemaal in het teken van de merger van Xbox en Bethesda en hier wordt dus ook uitgebreid over gesproken!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?