Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 21 januari 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score -

Game Over: #78 - De Elden Ring-cast

Het is weer zondag en dat betekent een nieuw Game Over-podcast. Trek de stoelriemen alvast aan, want de 78ste editie van Game Over belooft een turbulente te worden, met veel onderling gegier en gelach. Drank en een podcast maken kan goed samen gaan. Met de nadruk op het woord 'kan', want of dat deze keer is gelukt dat mag jij natuurlijk beoordelen. Deze week draaide de geruchtenmolen over een nieuwe Nintendo Switch op volle toeren, kwam het nieuws naar buiten dat Guilty Gear Strive nogmaals is uitgesteld, maar had vooral Elden Ring de aandacht van de heren en dame.

Deze week voeren niemand minder dan Rudy, Bram en Eilish het gesprek van de week.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?