Check hier alle E3 2021-content

Game Over: #75 - Drift de Dualsense-controller?

De 75ste editie van Game Over staat in het teken van maar liefst zes onderwerpen, dus bereid je voor op een bomvolle podcast. The Pokémon Company viert de vijfentwintigste verjaardag van de Pokémon-franchise en doet dat op een bijzondere manier; rapper Post Malone treedt op het virtuele Pokémon-feest. Actrice Gina Carano, beter bekend als Cara Dune uit de serie The Mandalorian, is ontslagen bij LucasFilm, vanwege een omstreden bericht op social media. Valheim, een game die slechts een week oud is, is al meer dan één miljoen keer verkocht exemplaren via Steam. De PlayStation 5 is nog maar net uit, maar schijnt toch al hardwarematige problemen te hebben. Enkele gebruikers melden namelijk online dat de PlayStation 5 Dualsense-controllers drifting-problemen vertonen. En hoe ziet het lot van de game Anthem eruit? Ontwikkelaar Electronic Arts (EA) besluit daar binnenkort over.

Deze editie hoor je Delano, Bram en Rudy in een chaotische, maar toch gezellige podcast.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?