Game Over: #74 - Stadia stopt ermee, soort van

Tijdens alweer de 74ste aflevering van Game Over staan we even stil bij het overlijden van de CEO van Bethesda, stopt Google met het ontwikkelen van games voor Stadia, krijgen we een warm gevoel bij Sea of Thieves en Assassin's Creed en kijken we wat EA allemaal voor ons in petto heeft dit jaar wat betreft Battlefield 6 en de Mass Effect Legendary Edition.

Tijdens deze editie van Game Over zitten Huub, Eilish en Claudia met elkaar om de digitale tafel.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?