Game Over: #72 - Wat doet Xbox nou?

Het is zondag en dat betekent dat jouw favoriete gamepodcast weer te doorgaat. Ook deze week hebben de ontwikkelingen in de game-industrie niet stilgestaan. Zo is er onder meer een nieuwe (opmerkelijke) skin opgedoken in de chaotische wereld van Fortnite. Is er een trailer deze week van Resident Evil verschenen waarin de nieuwe multiplayer-modus, Re:verse,werd aangekondigd. Ook draaide de geruchtenmolen over de komst van Uncharted 5 op volle toeren, is de trailer van het achtste seizoen van Apex Legends onthuld, en kondigde Microsoft een onverwachtse prijsverdubbeling aan voor Xbox Live Gold. Een aankondiging die zo slecht werd ontvangen door het publiek dat Microsoft kort daarna alweer af zag van de prijsverhogingen.

Deze week neemt Rudy het stokje over van Delano en wordt hij onder meer vergezeld door Bram en debutant podcaster Eilish.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?