Game Over: #71 - Star Wars - May the force be with you!

Januari staat traditioneel nou niet bekend als een maand waarin heel veel gebeurt, maar deze week is er toch veel groot nieuws voorbij gekomen. Delano bespreekt het in de Game Over podcast van deze week met Bram en Huub. Na een korte winterstop was vorige week weer de eerste Game Over podcast van het jaar waarin onze leden vooruitblikten op het komende jaar. Toen hadden ze al niet kunnen vermoeden wat er deze week allemaal het nieuws zou beheersen. Zo raken onze drie musketiers deze week aan de praat over de Star Wars franchise en Ubisoft, de aankondiging van een Indiana Jones game door Bethesda, een nieuwe trailer van Super Mario 3D World + Bowser's Fury, het uistellen van Hogwarts Legacy, de releasedatum van New Pokémon Snap en verse gameplay van Resident Evil Village dat eraan komt.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?