Game Over: #70 - Vooruitblikken Op 2021

De eerste podcast van 2021 is een feit! Het trouwe trio heeft er weer zin in en bespreekt in deze aftrap van 2021 het komende jaar met jullie door. Zo wordt er onder andere gekeken naar de games die er aan komen, vertellen Delano, Claudia en Bram hun goede voornemens voor het komende jaar en is er natuurlijk weer een hoop nieuws te bespreken!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?