Check hier alle E3 2021-content

Game Over: #66 - The Desperate Return of Stadia

Het trouwe trio is weer terug met een nieuwe Game Over! Deze week heeft Claudia een hoop Bokoblins een kopje kleiner gemaakt en kreeg Delano eindelijk zijn Xbox Series X binnen! Verder kwam Stadia met een wel heel onverwachte announcement en probeert Fortnite spelers nog armer te maken dan ze al zijn.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?