Game Over: #65 - Alles over de PlayStation 5

Het is weer zondagochtend en dat betekent dat jouw gezonde dosis Game Over weer klaarstaat. Waar de uitzending vorige week nog in het teken stond van de Xbox Series X, gaat het vandaag alleen maar over de PlayStation 5. Rudy heeft een primeur binnen de redactie; hij is de eerste Gameliner-redacteur die zich trotste eigenaar mag noemen van het futuristische apparaat. Wat zijn tot dusver zijn ervaringen met het apparaat? Je hoort het in de 65ste editie van de wekelijkse podcast.

Deze week hoor je Claudia, Bram, Rudy en Delano

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?