Game Over: #64 - Alles over de Xbox Series X

Het is eindelijk zover, de Xbox Series X is eindelijk uit en deze aflevering van onze podcast Game Over is volledig gewijd aan deze nieuwe console. Bram heeft de Xbox Series X in huis gehaald en Delano en Claudia voelen hem maar wat graag aan de tand over zijn nieuwe speeltje. Hoe voelt het om een next-gen console in huis te hebben en bevalt deze ook een beetje? Je hoort het allemaal in aflevering 64!

In deze aflevering zitten Delano, Bram en Claudia samen om de tafel.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?