Game Over: #63 - Tekortkomingen van de PS5

Delano, Bram, Claudia en Huub zijn weer terug met een nieuwe editie van Game Over! De volgende generatie consoles staat voor de deur en dit brengt toch stiekem een hoop onrust en discussie met zich mee... Zo beweert Bram een aantal dingen waar de rest niks van gelooft en horen we vervelend nieuws vanuit Sony...

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?