Check hier alle E3 2021-content

Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Game Over: #62: Houdoe en bedankt, CyberPunk 2077

Een nieuwe week, een nieuwe Game over! De 62de editie alweer! Deze week wordt er gesproken over de reviews van Pokémon Sword & Shield: Crown Tundra en Watch Dogs Legion. Daarnaast worden de Xbox Game Pass en Gold-games besproken, evenals de nieuwe PlayStation Plus-games. Het zinkende schip genaamd Halo Infinite lijkt nog dieper te zinken, want de 'projector director' van de game lijkt opgestapt te zijn. En als dat nog niet voldoende slecht nieuws was, dan kregen we deze week ook nog eens te horen dat CyperPunk 2077 nogmaals is uitgesteld. Vooralsnog ziet het er naar uit dat we niet echt tot het jaar 2077 hoeven te wachten.

Deze zitten Delano, Claudia en Rudy aan de virtuele tafel.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?