Game Over: #61: De biefstuk van Minecraft Steve

In deze aflevering van onze Game Over podcast vertelt Bram uitgebreid over zijn ervaringen met DOOM Eternal: The Ancient Gods Part One. Daarnaast wordt natuurlijk ook het nieuws van de afgelopen week besproken. Zo zijn onze redactieleden boos om de advertenties in de laadschermen van NBA 2K21, zijn ze ook boos over de tweets van de Creative Director van Google Stadia en is Bram ontzettend pissig op 343 Industries vanwege de Armor Coatings in Halo Infinite. Het is echter niet alleen kommer en kwel, want de redactieleden zijn dan wel weer enthousiast over de post-launch content van Assassin's Creed Valhalla, vinden ze Rainbow Six: Siege een goede toevoeging aan Xbox Game Pass en is op z'n minst Claudia wel blij met de originele Fire Emblem. Oh, en de biefstuk van Minecraft Steve komt ook voorbij.

Voor deze editie neemt Bram de taak als host over en wordt hij vergezeld door Huub en Claudia.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?