Check hier alle E3 2021-content

Game Over: #60 - Huilen Om Age Of Empires III

Het trouwe trio is weer terug met een nieuwe Game Over! Vandaag staat alweer aflevering 60 online! Het belooft deze week een zeer leuke speculatie aflevering te worden en daar zijn wij natuurlijk nooit vies van! Daarnaast heeft Delano zich gestort op Age of Empires III Definitive Edition!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?