Check hier alle E3 2021-content

Game Over: #57 - Shoppen Met Microsoft!

Vandaag een wel heel intense Game Over! Met Patrick als host en Rudy, Bram en Huub als sidekicks worden alle belangrijke nieuwtjes van de afgelopen week voor je op een rijtje gezet! Deze week deed Microsoft een enorm grote aankoop en niet iedereen was daar even blij mee... Daarnaast wordt er gepraat over de nieuwe game-streaming service van Amazon en staat Patrick maar liefst twee keer in de Spotlight!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?