Game Over: #56 - It's all about PlayStation 5

In deze editie van Game Over blikken de redacteurs uitgebreid terug op de PlayStation 5-showcase en alle details die daarbij horen, zoals de prijs en releasedatum. Nintendo heeft ook weer een mini direct gepresenteerd en ook daar werden interessante games getoond. En gamen lijkt binnenkort een stukje duurder te worden, aangezien nieuwe games geen zestig euro meer, maar voor tachtig over de toonbank gaan. De interessante vraag is dan: blijft gamen wel toegankelijk genoeg voor iedereen? Dat en meer hoor je in onze laatste Game Over, die voornamelijk in het teken staat van de PlayStation 5.

In Game Over nummertje 56 zitten Delano, Bram en Claudia samen om de virtuele tafel.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?