Game Over: #55 - De grote Xbox-editie

In deze editie van Game Over kunnen onze redacteurs natuurlijk niet anders dan even stilstaan bij de onthulling van de Xbox Series S en de prijs en releasedatum van de volgende generatie Xbox. Echter is dat niet het enige grote nieuws van de afgelopen week. Er vond namelijk ook een Ubisoft Forward-presentatie plaats en Nintendo dropte de enorme bom die Hyrule Warriors: Age of Calamity heet.

In Game Over nummertje 55 zitten Rudy, Huub en Claudia samen om de virtuele tafel.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?