Check hier alle E3 2021-content

Game Over: #53 - Game over bestaat één jaar! (en gamescom 2020)

Het kwam natuurlijk al eens ter sprake in eerdere podcasts, maar nu is het dan eindelijk zover: Game Over bestaat precies één jaar en daar blikken we in deze editie bescheiden op terug. Uiteraard kan het niet alleen over het éénjarige bestaan gaan in een week waarin de gamescom heeft plaatsgevonden. De redactie heeft er donderdagavond gezamenlijk voor gezeten (op een gepaste anderhalve meter afstand, maak je geen zorgen) en in deze editie van Game Over komen alle gepresenteerde games aan bod. Wat het sentiment rondom deze editie van de gamescom is?: tja, daarvoor zul je even moeten luisteren.

Deze week hoor je bijna alle stemmen van de Game Over-podcast in één uitzending. Rudy, Patrick, Claudia en Bram versterken de altijd onwetende Delano aan de podcast-tafel.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?