Game Over: #51 - De reden achter Brams ziekteverlof

Het is weer zondag en dat betekent weer een nieuwe Game Over! Vandaag met Huub als host, omdat Delano absoluut niet met Rudy wilde samenwerken. Daarnaast worden Huub en Rudy natuurlijk bijgestaan door Claudia! Deze week gebeurde er een hoop. Epic Games klaagt Fortnite aan en Bram is letterlijk ziek geworden van een bericht over Halo: Infinite... Een heftig weekje dus! Gelukkig weten Huub, Rudy en Claudia hier wel raad mee!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?