Game Over: #50 - The State of Play

In de vijftigste editie van Game Over domineert Sony's State of Play de uitzending. Delano, Claudia en Patrick bespreken wat zij van deze presentatie vonden en geven hierover uiteraard weer hun ongezouten mening. Daarnaast komt concurrent Microsoft ook nog langs met een verrassende aankondiging over Xbox Live Gold. En Patrick heeft gemengde gevoelens over de bijzondere aankondiging uit de hoek van Rocksteady Studios. Kortom; een bomvolle Game Over-podcast. Begin je zondag goed!


Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?