Game Over: #100 - De jubileumeditie

Het grote moment is eindelijk hier! Deze week is namelijk de 100ste editie van Game Over! Dat moet natuurlijk gevierd worden en daarom schuiven deze keer alle podcasters aan om samen terug te blikken op de afgelopen 99 podcasts. Met natuurlijk alle chaos die je daarbij verwacht. Maar er is ook uitgebreid aandacht voor al het gamescom nieuws van de afgelopen week, met natuurlijk uitgebreid aandacht voor Halo Infinite, Marvel's Midnight Suns en DokeV.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?