Game On: Trivial Pursuit Live - We doen mee aan een spelshow!

De horrormaand is weer voorbij en welke game is beter om het normale leven weer in te luiden dan Trivial Pursuit Live? Juist ja, elke andere game ooit gemaakt... Rudy is er echter van overtuigd dat dit hem wat meer rust geeft na zo'n heftige horrormaand en Patrick is bereid om Rudy zijn rust te geven en hem bij te staan in zijn pursuit of happiness.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?