Check hier alle E3 2021-content

ToeJam & Earl: Back in the Groove

  • Ontwikkelaar Humanature Studios
  • Eerste releasedatum 1 maart 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Game On: Toejam & Earl: Back in the Groove - Get your groove on!

Let's get groovy! Rudy en Patrick spelen namelijk Toejam & Earl: Back in the Groove! Een game die oorspronkelijk gereleased was op de Super Nintendo heeft eindelijk een nieuw deel gekregen! Ik zou jullie graag willen vertellen waar de game precies om draait... Maar helaas kan zelfs ik dat niet... Vooral kijken dus, want deze twee kanjers weten er alles van... Hoop ik!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?