The Legend of Zelda: Ocarina of Time
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 december 1998
  • PLATFORMEN Nintendo 64
  • GENRE Avonturen, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Game On: The Legend of Zelda: Ocarina of Time ep. 2 - Een kijkje in The Great Deku Tree

Vandaag gaan Rudy en Patrick verder met The Legend of Zelda: Ocarina of Time. In deze tweede aflevering treden onze avonturiers The Great Deku Tree binnen. Hoe ver kunnen ze komen zonder gefrustreerd te raken?

Wil je de volgende aflevering niet missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal en zet je notificaties aan om als eerste op de hoogte te worden gehouden van onze nieuwe uploads!

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?