Team Sonic Racing

  • Ontwikkelaar Sumo Digital
  • Eerste releasedatum 21 mei 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Game On: Team Sonic Racing - De slechtste chauffeur(s) van Nederland

Het is weer dinsdag dus dat betekent uiteraard weer een nieuwe Game On! Rudy en Patrick wagen zich wederom weer op de racebaan, maar dit keer in de wereld van Sonic! Kortom, één van de twee zal weer gaan mopperen omdat hij heeft verloren. Benieuwd wie? Ik durf er stiekem al wel een wedje om te leggen...

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?