Check hier alle E3 2021-content

Game On: Super Punch Out - Knokken in 16-bit!

Vandaag gaan de mannen terug in de tijd, de 16-bit era om precies te zijn! De bokshandschoenen worden uit de kast getrokken want Patrick probeert kampioen te worden in Super Punch Out voor de Super Nintendo! Dit kan hij natuurlijk niet alleen dus hij heeft Rudy naast zich zitten als coach!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?