Mario Kart 8 Deluxe

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 28 april 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Game On: Super Mario Kart 8 Deluxe - Karren maar!

Rudy en Patrick nemen het op in een aantal spannende races in Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch! Stiekem hoop ik wel dat ze in het echt anders rijden dan in het spel... Zo goed gaat het namelijk allemaal niet... Wederom weer veel frustratie en woede! De perfecte combinatie voor een leuke Game On aflevering!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?